Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslanlar rakip tanımıyor! Flaş istatistik...

Aslanlar rakip tanımıyor! Flaş istatistik...

Galatasaray’da tam 9 futbolcu ligin ilk haftasından bu yana ilk 11’de görev yapıyor. Toplamda da sadece 13 futbolcunun forma giydiği Sarı-Kırmızılı ekip, yakaladığı kadro istikrarıyla dikkat çekiyor.

Aslanlar rakip tanımıyor! Flaş istatistik...

Süper Lig’de bu sezon sergilediği başarılı performansla namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray, kadro istikrarıyla dikkati çekiyor. Teknik direktör Tudor yönetiminde kadrosunu yenileyerek sezona başlayan Sarı-Kırmızılı takımda, ligin geride kalan 7 maçlık bölümünde ilk 11’de sadece 13 futbolcu görev aldı. Ligin en istikrarlı takımı olarak öne çıkan Galatasaray’da Hırvat teknik adam, bu maçların başlangıç kadrosunda 9 futbolcudan vazgeçmedi. Aslan’da Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ndiaye, Fernando, Belhanda, Rodrigues ve Gomis, ligdeki 7 maçta da ilk 11’de forma giydi. Tolga Ciğerci 6, Linnes 5, Latovlevici 2 ve Feghouli de bir müsabakanın başlangıç kadrosunda bulundu.

Akhisar, Bursa, Kasımpaşa takipte

Ligde kadro istikrarında Galatasaray’ı Akhisarspor, Bursaspor ve Kasımpaşa takip etti. Sezonun geride kalan müsabakalarında bu takımlardan 8’er futbolcu ilk 11’de sahaya çıkma şansı buldu. Antalyaspor’da 6 oyuncu tüm maçların başlangıç kadrosunda yer alırken, Beşiktaş ve Göztepe’de 5’er, Yeni Malatyaspor, Sivasspor, Trabzonspor ve Konyaspor 4’er, Karabükspor ve Osmanlıspor’da da 3’er futbolcu ilk 11’de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

En istikrarsız Fener&Başakşehir

Bu sezon Fenerbahçe, Alanyaspor, Gençlerbirliği, Kayserispor ve Başakşehir’de sadece 2’şer futbolcu, tüm müsabakalarda ilk 11’de başladı. Fener’de Isla ve Valbuena, Alanyaspor’da Emre Akbaba ve Vagner Love, Gençlerbirliği’nde Palitsevich ve Hopf, Kayserispor’da Umut ve Deniz Türüç, Başakşehir’de ise Volkan Babacan ve Epureanu maçların başlangıç kadrosunda görev yaptı.