Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Atiba hakeme kart yok dedi

Atiba hakeme kart yok dedi

Önceki günkü maçta oyundan atılan Adanasporlu Bekir Yılmaz, Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusunun Ali Palabıyık'ı uyardığını söyledi:

Atiba hakeme kart yok dedi

Mücadelenin ardından takım arkadaşlarıyla konuşan 28 yaşındaki oyuncu, “Atiba’ya ‘Bir şey yaptım mı?’ dedim, ‘Yok’ dedi. Sonra hakeme de işaret ettim, ona da kartlık bir müdahalem olmadığını belirtti” diyerek dert yandı.

BEŞİKTAŞ’IN önceki gün Adanaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın 71. dakikasında Atiba Hutchinson’a yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atılan Bekir Yılmaz, karşılaşma sonrasında siyah-beyazlıların Kanadalı oyuncusunun saha içinde hakem Ali Palabıyık’a “Kartlık bir şey yok” dediğini öne sürdü.

MÜCADELENİN ardından takım arkadaşlarıyla bu konuda konuşan 28 yaşındaki futbolcu, “Ben Atiba’ya kırmızı kartlık hiçbir şey yapmadım. Kartı görünce zaten şok oldum. Atiba’ya ‘Ben sana dokundum mu? Bir şey yaptım mı?’ diye sordum, ‘Yok’ dedi. Sonra hakeme de işaret ettim, ona da ‘Kartlık bir şey yok’ dedi. Ama hakem hiç oralı olmadı, duymamazlıktan geldi.

HAKEME, ‘Direkt kırmızı kart gösteriyorsun. En az 2 maç ceza demek bu, ekmeğimle oynuyorsun’ dedim. Atiba söylemesine rağmen kararını değiştirmedi” sözleriyle dert yandı.

Haberin Devamı