Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Atların balesi nefes kesti

Atların balesi nefes kesti

At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası dün Kemer Country Club’ta başlarken Mina Demirören ilk günün son yarışmasında 1. ve 2. sırayı elde etti

Atların balesi nefes kesti

KEMER Country Club’ta At Terbiyesi Türkiye Şampiyonası heyecanıyaşanıyor. Binicilik Federasyonu’nun düzenlediği At Terbiyesi Türkiye Şampiy-onası’na Kemer Country Atlı Spor ev sahipliği yapıyor.

ATLARIN balesi olarak da tanımlanan Dresaj (At Terbiyesi) müsabakasında biniciler, farklı kategorilerdeki 15 yarışmada en yüksek puanı alabilmek için yarışıyorlar. Atın, binici tarafından terbiyesi, itaati, ileri gidiciliği, hareketlerinin ve teknik ustalığının ölçüleceği yarışmalarda, biniciler ise hareketlerinin olabildiğince az gözükmesi ve estetik olmaları için çaba sarf edecek.

İLK günün sonuçlarında Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Demirören’in kızının da yarıştığı Mina Demirören başarılı performans göstererek ilk günün son yarışmasında 1.’liği ve 2.’liği elde etti. Şampiyonada ilk günün son yarışmasına ait sonuçlar şöyle: Pony 1 Kategorisi: 1. Mina Demirören, 2.Mina Demirören, 3.Lara Dila Hayda.

Eski dostlar Kemer’de buluştu
TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı olduğu dönemde birlikte çalıştığı teknik direktör Bernd Schuster’le Kemer Country’de golf oynadı.
Engel atlamada milli heyecan
KEMER Country Club’ta dün başlayan bir diğer etkinlik ise Engel Atlama ve Gençler Milli Takım Seçme Yarışması. Genç biniciler, biniş alanına kurulan parkuru en kısa sürede ve hatasız tamamlayarak Milli takıma girmek için yarışıyorlar. Kıran kırana geçen mücadelenin final müsabakaları bugün saat 16.00’da.

Haberin Devamı