Gazete Vatan Logo
Rizespor Avcı: "Bu lig için çok önemli"

Avcı: "Bu lig için çok önemli"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Milli maç arasından sonra dörtte dört yaptık. Ligde 12. haftada 27 puan, hedefe doğru giderken son derece değerli bizim için." dedi.

Avcı: "Bu lig için çok önemli"

Maç içerisinde topa sahip olmaya çalıştıklarına değinen Avcı, "Bu ligde topa en fazla sahip olan takımız. Özellikle gole kadar yüzde 68 topa sahip olduk. Rakip ilk yarıda bizden 3 kilometre daha fazla koştu. Rakibi koşturmak fiziksel düşüşünü sağlayacaktı." ifadelerini kullandı.

İlk yarıda hataları olduğuna vurgu yapan Avcı, "İlk yarıda pozisyonları sonuçlandırma, yanlış tercihler ve çabuk top kaybı yaptık. İkinci yarı organizasyonu doğru yaptık. Duran top bu lig için önemlidir. İlk golü böyle bulduk. Sonra Mossoro'nun blok arasına pasında Visca'nın topla buluşması ve Bajic'e attırdığı gol işimizi kolaylaştırdı." şeklinde görüş belirtti.

İyi bir maç oynandığının altını çizen Avcı, "Maça bakınca 64 dakika top oyunda kalmış. Bu lig için çok önemli. Oyuna giren oyuncularımız katkı sağladı. Oyunu kaybetme duygusu yaşamadık ama daha rahat bitirebileceğimiz bir maçtı. Milli maç arasından sonra dörtte dört yaptık. Ligde 12. haftada 27 puan, hedefe doğru giderken son derece değerli bizim için." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı