Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Avcı'dan Advocaat'a: "Provokasyon..."

Avcı'dan Advocaat'a: "Provokasyon..."

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile oynadıkları ve 2-0 öne geçip 2-2 berabere kaldıkları Ziraat Türkiye Kupası yarı finali ilk maçının ardından açıklamalar yaptı.

Avcı'dan Advocaat'a: "Provokasyon..."

Karşılaşmayı değerlendiren Abdullah Avcı "İki santrforla başladık. Bugün rakipten fazla şut attık, topa fazla sahip olduk, daha fazla orta yaptık. İlk yarıda oyunu kopartabilirdik. Oyun olarak kazandık ama skor olaraka kazanamadık; 2-2 bitti. Yarışın bir ayağı sona erdi. Herkesi her yerde yenecek kapasitesi olan takımız. Bunu deplasmanda değerlendirmeye çalışacağız. Bizim adımıza güzel bir maç oldu. Her türlü opsiyonu kullandık. Pozisyon sayımız da fazlaydı ama karşılığını alamadık. Yediğimiz ikinci golün başlangıcında topu 10-15 metre önde kullandılar. Güzel bir maç oldu. Eşleşmenin bir sonraki ayağına bakacağız. Oyun içinde hiç bozulmadık. İkinci devrede biraz daha üretebilirdik. Kazanabilirdik ama 2-2 bitti" dedi.

Avcı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ile yaşadığı atışmayla ilgili olarak ise "İsmail (Köybaşı) benim Milli Takım'a aldığım bir oyuncu. Birbirimize saygılıyız. Onunla ilgili problem yok, devre arasında konuştuk zaten. Ama bazen provokasyona provokasyon yapmanız lazım. Bazen oyunu kurallarına göre oynamak lazım. Bundan evvel nasıl olduysa, bugün nasıl başladıysa, karşılıklı oldu. Kimse kemsinin alanına girmedi ama 4. hakem biliyor; ona sorun" dedi.

Haberin Devamı