Gazete Vatan Logo
Başakşehir Avcı: Emre'nin şutu golü olsa...

Avcı: Emre'nin şutu golü olsa...

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında deplasmanda Sevilla ile 2-2 berabere kalarak bu turnuvaya veda eden Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, "Emre'nin şutu golü olsa bugün başka şekilde dönecektik." dedi.

Avcı: Emre'nin şutu golü olsa...

Müsabakanın oynandığı Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Avcı, maçtan bir gün önce yaptığı açıklamada sonuna kadar bu turda var olmak istediklerini söylediğini hatırlattı.

Hakemin son düdüğüne kadar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına yükselme mücadelesini sürdürdüklerini vurgulayan Avcı, "Oyuncularıma ve bizi alkışladıkları için Sevilla seyircisine teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Avcı, ilk maça nazaran Sevilla'yı daha az topla oynattıklarını ancak küçük detaylarla gruplara yükselme mücadelesini kaybettiklerini anlattı.

Teknik direktör Avcı, şöyle konuştu:

"Bu futbol teknik direktör olarak beni tatmin etti. Seyirciyi de tatmin etmiş olmalı ki bizi alkışladılar. Cebimize koyacağımız çok artılar var ve yolumuza onlarla devam edeceğiz. Gerek Sevilla gerekse Brugge maçları Avrupa Ligi'nde bize daha fazla şeyleri hayal edebileceğimizi gösterdi. Bu futbolumuzun lige ve Avrupa Ligi'ne olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Hayatımda hiçbir zaman hayal kırıklığı yaşamadım ve olumsuz enerjiyle de beslenmedim. Bardağın dolu tarafından bakıp gelişime katkı sağlayacak yönleri bulmak lazım. Hem ligimiz hem de Avrupa Ligi için çok önemli tecrübeler kazandık."

Haberin Devamı

Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nin statüsünün değişeceğini ve ülke puanlarının çok önemli olacağını dile getiren Avcı, Avrupa Ligi'nde alacakları puanların ülke futbolu için de önemli olacağını sözlerine ekledi.