Gazete Vatan Logo
Başakşehir Avcı: 'Galatasaray ve Fenerbahçe'yi...'

Avcı: 'Galatasaray ve Fenerbahçe'yi...'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı: 'Galatasaray ve Fenerbahçe'yi...'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'yi penaltılarla eleyerek finale çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Avcı'nın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Uzun bir geceydi. Oyunun bütünü tamamen elimizin altındaydı, Fenerbahçe çok kısa sürelerle girdi oyuna. Sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Futbolda böyle şeyler olabiliyor, penaltılara da kalabiliyor. 2-1'i yakaladıktan sonra 3'lü savunmaya dönmemize oyuncularımız çok iyi tepki verdi. Uzatmalarda 30 dakika Fenerbahçe gelmedi kalemize. Penaltılar herkese zevkli mücadele izletti. Oyun gücü elimizdeydi, tamamen üstündük.

Oyun içinde kazanmalıydık ama penaltılarla kazandık. Normalleştirdik oynumuzu, 2 sene sonra daha farklı olabilir. Bugün iki kulvarda yoluna devam eden tek takımız. Galatasaray ile Fenerbahçe ile oynadık ve finale namağlup geldik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.

Rahat hissediyorum dedim penaltılarda. 2010 senesinde Beşiktaş'a kupa finalini penaltılarla kaybetmiştik. Bugün kendimi daha iyi hissediyordum. Kaybedebilirdik ama oyunu tamamen konrol etmek, hak etmek bağlanacağım bir durum olurdu. Tatmin edici oyundu. Oyun üstünlüğünü ele almak, Fenerbahçe'nin sahasında uzatmaları tamamen rakip sahada oynamak çok keyifliydi. Hak ettik"

Haberin Devamı