Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ayağımız yere sağlam basmalı

Ayağımız yere sağlam basmalı

Akhisar galibiyetinin ardından yaratılan şampiyonluk havasına rapmen Beşiktaş'ta yönetim temkinli:

Ayağımız yere sağlam basmalı

“Şampiyonluk en büyük isteğimiz ve lideriz. Mutlu sona da ulaşacağımıza inanıyoruz ama futbolda her şey var. Daha 13 maçımız varken şampiyon ilan edilmemiz çok yanlış.”

TAKİPÇİLERİNİN puan kaybettiği haftada bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek zirvedeki yerini daha da sağlamlaştıran Beşiktaş’ın kamuoyunda şimdiden şampiyon ilan edilmesi yönetimi düşündürüyor. Başakşehir’e 4, G.Saray’a 7, F.Bahçe’ye ise 10 puan fark atılmasına rağmen yöneticiler bu konuda temkinli olmayı tercih ediyor.
AKHİSAR galibiyetinin ardından Beşiktaş’ın şampiyon ilan edilmesinin yanlış olduğunu ifade eden siyah-beyazlılar “Takımımız övgüleri hak ediyor ama biten bir şey yok. Daha oynanmamış 13 maç var varken şampiyon ilan edilmemiz yanlış.
AYAKLARIMIZ yere sağlam basmalı. Hem taraftarların hem de spor otoritelerinin bu yöndeki düşünceleri için müdahalede bulunamayız, sonuçta herkes kendi düşüncesini koyuyor ortaya. Ama biz takım olarak, yönetim olarak henüz 13 hafta varken bu cümleleri sarf edemeyiz. Bırakın sarf etmeyi konuşmayız bile.
ŞAMPİYONLUK en büyük isteğimiz ve lideriz, şampiyon olacağımıza da inancımız tam, ama futbolda her şey var. Şu an şampiyonuz demek en büyük hatamız olur’’ diye görüş belirttiler.
‘ŞENOL GÜNEŞ BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS’
TEKNİK direktör Şenol Güneş’in takımın başında olmasının büyük bir şans olduğuna dikkat çeken yöneticiler, gelecek haftadaki G.Saray derbisiyle ilgili olarak ise şu yorumu yaptılar:
“G.SARAY maçını konuşmak için henüz erken. Önce Hapoel maçımız var. Ama TT Arena’ya 7 puanlık fark ile gideceğiz. Tabii ki amacımız kazanmak. Çünkü G.Saray’ı orada yenersek ve puan farkını 10’a çıkartırsak çok çok büyük bir avantaj yakalamış oluruz.”

Haberin Devamı