Gazete Vatan Logo
Futbol Aybaba'dan sert uyarı!

Aybaba'dan sert uyarı!

Samet Aybaba Bursa maçındaki performansları nedeniyle oyuncularını çok sert bir dille eleştirdi.

Aybaba'dan sert uyarı!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında dün akşam Bursaspor'a 3-0 mağlup olan Beşiktaş, ligin 29. haftasında 15 Nisan Pazartesi günü oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile başlamıştı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 11.00'da yapılan antrenman öncesi teknik direktör Samet Aybaba'nın çok sert ifadeler kullandığı toplantı ile oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Çalışma öncesi yaklaşık 15 dakika süren toplantıda Aybaba'nın futbolcularına dün akşam oynanan kötü futbol ve alınan 3-0'lık skor için sinirli bir ifade ile şunları söylediği kaydedildi.

"Dün akşam oynadığınız oyun ve ortaya çıkan sonuç hiçbirinize yakışmadı. Ben gereken sorumluluğu üstüme alıyorum ama siz de kendinize ait olan sorumlulukları yerine getiremediniz. Maçın başından sonuna kadar oyunda hakimiyet kuramadık. Bizim sezon başından bu yana en önemli özelliklerimizden biri takımdaşlık duygumuzun üst düzeyde olmasıydı. Fakat bu durum değişmeye başladı. Takım olma özelliğimizi kaybetmeye başladık. Sizi haftalardır uyarıyorum ama en ufak bir düzelme göremedim. Artık herkes aklını başına toplasın. Kimsenin böyle oynamaya hakkı yok. Ancak bu şekilde devam edemeyiz. Bugüne kadar size karşı çok sert olmamaya çalıştım. Bundan sonra maçlardan iki gün önce kampa gireceksiniz. 'Ben evliyim' mazaretini kabul etmiyorum. Evli, bekar ayrımı olmadan bu hafta oynayacağımız maçtan itibaren iki gün önceden kampa gireceğiz. Ayrıca özel hayatınıza da bir düzen verin. Haftanın 4 gecesi sabahlara kadar eğlenip, dağıtan arkadaşların bu durumu düzeltmeleri gerekiyor. Söylediklerime itirazı olan şimdi söylesin."

Haberin Devamı