Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Aybaba: Lideri yenmenin keyfi var

Aybaba: Lideri yenmenin keyfi var

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Medipol Başakşehir'e karşı müthiş bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Aybaba: Lideri yenmenin keyfi var

Aybaba, Demir Grup Sivasspor'un Medipol Başakşehir'i 1-0 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "İyi, coşkulu, istekli oyun var. Oyunun tamamına yansıyan mücadele var, oyuncularımı kutluyorum." dedi.

Sivasspor'un bir futbol hikayesi yazdığını dile getiren Aybaba, "Burada bir futbol hikayesi var ama kimsenin ilgilendiği yok. Yeni kurulmuş bir takım, inanılmaz bir performans var." diye konuştu.

Yenildikleri Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında da iyi performans gösterdiklerini aktaran Aybaba, herkesin bu hikayeye saygı göstermesini istedi.

Aybaba, futbol adına bu saygıyı göremediklerinden yakınarak, Medipol Başakşehir'i ve teknik direktör Abdullah Avcı'yı da gösterdikleri performans dolayısıyla kutladı.

Samet Aybaba, futbolun içindeki herkese saygı duyduklarını belirterek, "Bugünkü galibiyet herkese armağan olsun. Müthiş bir galibiyetti. Lideri yenmenin de keyfi var." değerlendirmesinde bulundu.