Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ayew, Fenerbahçe'ye imzayı attı!

Ayew, Fenerbahçe'ye imzayı attı!

Fenerbahçe yeni transferi Andre Ayew için imza töreni düzenledi.

Ayew, Fenerbahçe'ye imzayı attı!

Fenerbahçe, satın alma opsiyonuyla Swansea'den kiraladığı Andre Ayew için imza töreni düzenlendi.

Toplantıda konuşan Comolli, "Andre Ayew ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Hücum hattımız için önemli bir takviye oldu. Hocamızın kadroda görmek istediği isimlerin başında geliyordu. Andre Ayew bizde 1 sene kiralık olarak oynayacak. İstersek Ayew'i kadroya katma hakkımız var. Ayew hazır durumda ve bize çok katkı sağlayacak. Ayew, çok yönlü bir oyuncu. Bir oyuncuya 'Fenerbahçe'ye niye geldiniz?' diye sorarsanız, o oyuncu 'Kazanmak için geldim' diyecektir. Feyenoord maçı bizim futbol yapımızın ne kadar hücuma dayalı olacağını gösterdi. Andre Ayew, tam da Cocu'nun istediği özellikleri taşıyor." dedi.

Andre Ayew ise "Fenerbahçe'nin ilgisi beni çok mutlu etti. Zaten Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Valbuena ile beraber oynadık. Onunla tekrar oynayacak olmaktan mutluyum. Gittiği her yerde kendisini kanıtladı. Onu çok iyi tanıyorum, kalitesini ve yapabileceklerini biliyorum. Tam bir winner. Gomis'i de uzun yıllardır tanıyorum. Elbette zaman zaman görüşüyoruz ama artık o bir tarafta, ben diğer taraftayım. Onunla karşı karşıya oynayacak olmak renkli ve heyecanlı olacak. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Appiah ile sürekli konuşuyoruz. Kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem gerektiğini söyledi. Tek temennim Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak. Yeni bir ülkeye geldim. Yeni bir takım. Ancak bundan önce de farklı takımlarda oynadım. Uyum sürecini çabuk atlatacağımı düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Sağlık kontrolünden geçti

Ganalı futbolcu Andre Ayew bugün öğle saatlerinde Ulus’taki Liv Hospital’da sağlık kontrolünden geçti.

Hastanedeki sağlık kontrollerinde MR sonuçlarının ardından öncelikle kan değerlerine bakılan Ayew, ardından solunum ve efor testinden geçti. Andre Ayew, göz, kulak burun, boğaz ve genel cerrahi muayenelerinden de geçerek sağlık kontrollerini tamamladı.