Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ayew hazır değil, gözler Soldado'da

Ayew hazır değil, gözler Soldado'da

Deneyimli hücumcu Ayew'in Benfica 11’inde olması beklenmezken, sakatlığı sebebiyle son hazırlık maçlarında yer almayan Soldado'nun oynaması için fedakarlık yapması gerekecek...

Ayew hazır değil, gözler Soldado'da

F.BAHÇE’NİN Swansea City’den renklerine kattığı Andre Ayew’den gelen haberler pek de iç açıcı değil. Transfer süreci uzadığı için sarı-lacivertlilerle kamp yapamayan oyuncunun zamana ihtiyacı olduğu öğrenildi. Ayew her ne kadar eski takımıyla sıkı çalışsa da adaptasyon sürecini düşünen Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu, onu şu an için 11 oyuncusu olarak düşünmüyor.

SÜRE aldığı Cagliari karşılaşmasında bu olumsuz durum net şekilde ortaya çıkarken, Ayew’in Benfica karşısında sahaya çıkmasının zor olduğu belirtildi. 28 yaşındaki yıldızın ilk lig karşılaşmasına kadar tam anlamıyla hazır olması için çalışılıyor.

Tüm gözler Soldado’da

SAKATLIĞI sebebiyle hazırlık karşılaşmalarında forma giyemeyen Roberto Soldado, geçen hafta takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. İdman ve maç eksiğine rağmen kondisyon sorunu olmadığı öğrenilen İspanyol futbolcu bugünkü antrenmanda denenecek.
TEKNİK direktör Cocu, sağlık heyetinden günbegün rapor alırken forvet yokluğunda Soldado’nun mutlaka fedakârlık yapması gerekecek. Portekiz deplasmanına gidecek kafilede kesin olarak yer alması beklenen deneyimli forvet maça 11 başlamasa bile skora göre oyuna dahil edilecek.

Haberin Devamı