Gazete Vatan Logo
Konya Spor Aykut Kocaman'dan açıklamalar

Aykut Kocaman'dan açıklamalar

Aykut Kocaman, Sivas deplasmanının zor olduğunu ifade ederek, "Maçın sonunda bir puanla ayrılacaksınız denseydi açıkçası çok da itiraz etmezdim" dedi.

Aykut Kocaman'dan açıklamalar

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından, Sivas deplasmanının zor olduğunu ifade ederek, "Maçın sonunda bir puanla ayrılacaksınız denseydi açıkçası çok da itiraz etmezdim" dedi.

Çok kaliteli ve üstün bir oyun ortaya koymadıklarını dile getiren Kocaman, futbolcuların ise gerekli mücadeleyi gösterdiğini kaydetti.

İkinci yarıda Sivasspor'un çok daha baskılı oynadığını, rakipleri 10 kişi kaldıktan sonra gol pozisyonları bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini anlatan Kocaman, "Bir puan, çok kötü değil" ifadesini kullandı.

Kocaman, bugün havanın kuru olmasının sahanın kurumasına yol açtığını, çimlerin de uzun olduğunu, bunların çok küçük ayrıntılar olsa da oyunun akışını ve ritmini çok etkilediğini savundu.

Geçen sezona ve önceki sezona göre ligin kalitesinin biraz daha artmaya aday olduğunu belirten Kocaman, birkaç takım dışında güç dengelerinin birbirine çok yakın olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Kaliteli oyun ya da benzeri şeyler, Türkiye liginde zaten hiç olmadı. Bizim ligimizde zaten oyun olmuyor. Bizim ligimiz daha çok bozma ligi olduğu için çok fazla oyun olmuyor. Düzenli oyun, akışkan oyun için ben hep bunu iddia ediyorum. Bizim hayatımız kaos, sahada da kaos oluyor. Doğal, anormal bir şey değil"

Haberin Devamı