Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aykut Kocaman: "Galatasaray ile aramızda suni puan farkı var"

Aykut Kocaman: "Galatasaray ile aramızda suni puan farkı var"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile aralarında suni bir puan farkı olduğunu söyledi.

Aykut Kocaman: "Galatasaray ile aramızda suni puan farkı var"

“Yeni Malatyalı oyunculardan özellikle ilk yarıda çok darbe aldı. O yüzden çıkardım. G.Saray maçı öncesi korumak istedim. Mathieu Valbuena takımın çok önemli bir parçası.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Malatya maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Gazetecilerle gerçekleştirdiği sohbette G.Saray’la olan farkı kapatacaklarını söyleyen Kocaman, şu ifadeleri kullandı:
“8 puan geride gitmemiz sıkıntılı gözükebilir ama bu tip krizler fırsat doğurabilir. Biz de bu fırsatı yakalayacağız.
G.Saray’ın şu anki durumu çok özel bir durum. Şimdi zor bir döneme giriyorlar. 4 maç var önlerinde ve 3’ü deplasman. Bizle oynuyorlar sonra bizim başta oynadığımız fikstürü tersten oynuyorlar. Trabzon deplasmanı ki onlar için Akhisar maçı çok sıkıntılıydı, Başakşehir ve Beşiktaş deplasmanı.
AKHİSAR’DAN sonra bu galibiyet bizi kendimize getirdi.

‘MALATYA KADER MAÇI OLABİLİR’

ŞUNU söylemem gerekiyor ki; almamız gereken puanın altındayız. 3-4 puan yukarıda olmalıydık. Devreyi makul bir puanla kapatabilirsek bu durumu toparlayabiliriz. Çünkü biz 2. yarıda çıkarız. İyi çalışan bir takımız. Bu konuda problem yok. OyunÇok karakterli bir oyuncu grubu var. Bu yüzden 2. yarıda yükseliriz. İnşallah 2011’deki gibi toparlanma maçımız, kaderin döndüğü maç bu Yeni Malatya maçı olmuştur.”
KOCAMAN, Yeni Malatya maçında oyundan aldığı Valbuena için ise, “İlk yarıda çok darbe aldı. O yüzden oyundan çıkarmak istedim. G.Saray maçı öncesi korumak istedim. Valbuena aslan gibi çocuk. Takımın çok önemli bir parçası” dedi.

Haberin Devamı