Gazete Vatan Logo
Konya Spor Aykut Kocaman geri döndü!

Aykut Kocaman geri döndü!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, eski teknik direktörü Aykut Kocaman ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı.

Aykut Kocaman geri döndü!

Atiker Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman ile anlaştıklarını ve pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalayacağını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Atiker Konyasporumuz, camiamıza tarihi başarılar yaşatan teknik direktörümüz Aykut Kocaman ile prensip anlaşmasına varmıştır. Taraflar arasında bu akşam gerçekleşen görüşme sonrasında tüm konularda anlaşma sağlanmıştır.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman pazartesi günü kulübümüzün organize edeceği imza töreninde resmi sözleşmeyi imzalayacaktır.

Sözleşmenin detayları imza töreninde spor kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Kocaman'la 2.5 yıllık sözleşme

Konyaspor'un Aykut Kocaman ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenilirken böylelikle yeşil beyazlılarda 3'üncü kez Kocaman dönemi başlamış oldu.

İlk kez 2005-2006 sezonunda yeşil-beyazlı takımda görev alan Aykut Kocaman, 2014 - 2015 sezonunda yeniden takımın başına geçti. Kocaman bir sonraki sezon ligi 3'üncü sırada bitirerek yeşil beyazlıların tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesini sağladı. Kocaman, 2016-2017 sezonu sonunda bir ilki daha gerçekleştirerek Atiker Konyaspor'un Türkiye Kupası'nı kazanmasında önemli rol oynadı.

Haberin Devamı