Gazete Vatan Logo
Konya Spor Aykut Kocaman: Hedeflerimize doğru gidiyoruz

Aykut Kocaman: Hedeflerimize doğru gidiyoruz

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 1-0 yenen Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Aykut Kocaman: Hedeflerimize doğru gidiyoruz

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ülkede karşılaşmanın önüne geçen olayların yaşandığını belirtti.

İstanbul'da yaşanan terör saldırısına değinen Kocaman, bu vahşetin son bulmasını istediğini dile getirerek, patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Kocaman, maçla ilgili de herkesin ihtiyacına göre oynadığını vurgulayarak, "Maçtan önce isteğimiz bir şekilde müsabakayı kazanmak ve devrenin sonuna yaklaşırken puan tablosunda hedeflediğimiz yerlere doğru gidebilmekti. Bir şekilde bunu başardık. Mücadele eden futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Seçme: "Talihsiz bir gol yedik"

Kayserispor Antrenörü Ertuğrul Seçme de puan ya da puanlar almak için geldikleri Konya'dan 1-0 yenilerek ayrıldıklarını belirterek, "Maçta futbol adına her şeyi yaptık. Atiker Konyaspor'u da iyi analiz etmiştik ancak talihsiz bir gol yedik. Bu maçın telafisini son 2 haftada yapacağız. Oyundan ve çocuklarımın hırsından memnunum." diye konuştu.