Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aykut Kocaman teşhisi koydu

Aykut Kocaman teşhisi koydu

“Samandıra’daki ilk toplantıda hocanın çevresinde biraz geniş duruyorduk. ‘İşte sizin sıkıntınız bu! Hep birbirinizden kopuk, geniş duruyorsunuz, bu sene böyle olmayacak’ dedi ve bizi kendine doğru yaklaştırdı. Bu sene inşallah çok daha güzel şeyler olacak.”

Aykut Kocaman teşhisi koydu

3yıldır şampiyonluktan uzak kalan, geçen sezon ligi 3. sırada bitiren F.Bahçe’de Aykut Kocaman’ın takıma olan katkısıyla ilgili olarak Alper Potuk samimi açıklamalar yaptı. Kocaman, hemen hemen her fırsatta takımı mental olarak da yukarıya çıkarmak için çalıştıklarını belirtirken Alper de bu konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“HOCAMIZ ilk geldiğinde Samandıra’da antrenmana başlamadan takım toplandığında çevresinde biraz geniş duruyorduk biz. ‘İşte sizin sıkıntınız bu’ dedi. ‘Hep birbirinizden kopuk, geniş duruyorsunuz, bu sene böyle bir şey olmayacak’ dedi ve bizi kendine doğru yaklaştırdı. Onun üzerinden yola devam ediyoruz. Bu sene inşallah çok daha güzel şeyler olacak.”

‘SIKI ÇALIŞIYORUZ’

ANTRENMAN programları, yapılan çalışmalarla ilgili olarak “Hocamız ilk geldiğinde, Samandıra’da gösterdi ne kadar çalışacağımızı... İlk günden başladık. Samandıra’daki 3 günde de çok iyi antrenmanlar yaptık. Topuk Yaylası’na gittiğimizde de bunun üzerine devam ettik.

Siz de izlediniz, görmüşsünüzdür sabah-akşam tempolu antrenmanlar yaptık. İyi çalışıyoruz, sıkı çalışıyoruz. Güzel gidiyoruz” diyen Alper Potuk geçen yılki F.Bahçe ile bu seneki F.Bahçe arasındaki farkı da şu sözlerle özetledi:

Haberin Devamı

‘BASAN TAKIM OLDUK’

KOLAY değil. Geçen sene biz bekleyen takımdık. Bu sene hocamızın gelişiyle önde basan takım olduk. Buna alışmaya çalışıyoruz. İlk yarıda da zaten bunu çok iyi uyguladık. Yorgunluk da olmuştur, her gün çift antrenman yapıyoruz. İkinci yarı biraz daha düştük. 60-65’ten sonra rakip oynamaya başladı. Her gün daha iyiye gidiyoruz. F.Bahçe taraftarını gerçekten çok iyi bir takım bekliyor bu sene.”