Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aysal'ın başkanı: Özgörkey

Aysal'ın başkanı: Özgörkey

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, destekleyeceği başkan adayını açıkladı.

Aysal'ın başkanı: Özgörkey

G.SARAY'DA Alp Yalman'ın karşısına aday çıkarmak için çabalar sürerken başkan Ünal Aysal kalbinden geçen ismin Cemal Özgörkey olduğunu açıkladı. Arsenal maçı için Londra'ya hareket etmeden önce bir açıklama yapan Aysal, eski yöneticilerden Cemal Özgörkey'in uzun süredir başkanlık için çalışmalar yürüttüğünü ve seçimde aday olarak yarışacağını açıkladı.

‘OLUMLUYUM’

KENDİSİNİN artık sadece bir G.Saray seçmeni olduğunun altını çizen Aysal, şu ifadeleri kullandı: "Cemal Özgörkey sabah beni aradı ve başkanlıkla ilgili bir tasarrufunun olduğunu söyledi. Ben de kendisini olumlu karşıladım.

Kongrede birden fazla aday olması G.Saray için olumlu bir durum. Bir müddetten beri Cemal Özgörkey kardeşimiz başkanlık için hazırlıklarını ciddiyetle yapıyordu.

'HAZIRLIKLI...’

Geçtiğimiz 15-20 gün içinde hazırlıklarını yapmaya başlamıştı. Tamamlamış, büyük ihtimalle o da adaylığını açıklayacak ve böylece benim de desteğime sahip olacak.

SEÇİMLİ?genel kurulda bir G.Saray başkan adayı daha karşınıza çıkmış oldu. Hayırlısı olsun. G.Saray'ın işleyişini, örf ve adetlerini iyi bilen birisi.

Haberin Devamı

G.Saray’ın bugünkü yaşam tarzını, imkanlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi bilen, buna göre de hesabını kitabını çok iyi yapabilecek, G.Saray’ı yönetebilecek her türlü tecrübeye ve güce sahip bir arkadaşımız."