Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Ünal Aysal bizi bırakma'

'Ünal Aysal bizi bırakma'

Görevi bırakma kararını almasının ardından G.Saray taraftarı Başkanı'na böyle seslendi:

'Ünal Aysal bizi bırakma'

SON zamanlarda çok hareketli günler geçiren G.Saray'da Ünal Aysal'ın 25 Ekim'de yapılacak başkanlık seçiminde aday olmayacağını açıklamasının ardından taşlar iyice yerinden oynadı. Sarı-kırmızılı kulübün 1 numaralı ismi Aysal, 25 Ekim'den sonra görevine devam etmeyeceğini resmi olarak duyurduktan sonra dün de teknik heyet ve futbol takımının yanı sıra yöneticilerden Lütfi Arıboğan, Cenk Ergün ve Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'le özel bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

FLORYA'DAKİ Beyti adlı restaurant'ta yenilen akşam yemeğine damgasını vuran olay ise sarı-kırmızılı taraftarların mekân önüne yaptığı çıkarmaydı. Bu buluşmanın haberini alan ve başkanlarının görevi bırakmasını istemeyen G.Saraylılar, akşam saat 20.00 civarında yaklaşık 100 kişilik bir grup halinde mekânın önüne geldiler.

PENCEREYE ÇIKTI

BAŞKAN için özel bir tezahürat hazırlayan taraftarlar "Kime gönül verdik, kemler geldi geçti, Cimbombom'u yedi bitirdi, üzülme boşuna taraftarın yanında, Ünal Aysal bizi bırakma" diye bağırmaya başlayınca Aysal pencereye çıkarak aşağıdaki kalabalığa el sallayarak teşekkür etti.

Haberin Devamı