Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aysal'dan Sneijder açıklaması!

Aysal'dan Sneijder açıklaması!

Wesley Sneijder Galatasaray'da kalıyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, Hollandalı futbolcunun iznini tamamladıktan sonra takıma katılacağını söyledi.

Aysal'dan Sneijder açıklaması!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu'na açık kapı bıraktı. Ünal Aysal, tecrübeli futbolcunun yeniden takıma girmesi için şansının devam ettiğini söyledi. Başkan Ünal Aysal, tatili devam eden Wesley Sneijder'in de Galatasaray'da kaldığını vurguladı.

Başkan Ünal Aysal, "Sneijder Galatasaray'da devam edecek, bizim de, Cesare Prandelli'nin de, oyuncunun da fikri bu yönde. Kafamızda ayrılık gibi bir konu yok. Kendisi yorucu bir sezon geçirdi ve ardından Dünya Kupası'nda oynadı. Tatilden dönünce aramıza katılacak" dedi.

ÜNAL AYSAL, SABRİ'YE AÇIK KAPI BIRAKTI

Başkan Ünal Aysal, kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu'nun da takıma dönebileceğini ifade etti. Tecrübeli oyuncunun uzun yıllar Galatasaray'a hizmet ettiğini hatırlatan Başkan Ünal Aysal, "Kimsenin Sabri'ye özel bir olumsuz yaklaşımı yok. Kendisi, sevdiğimiz ve başarılı olmasını istediğimiz bir oyuncumuz" diye konuştu.

Sabri Sarıoğlu'dan dedikodulara kulak asmamasını isteyen Ünal Aysal, "Kendisine biraz daha iyi bakması ve iyi hazırlanması halinde Prandelli ona beklediği şansı verecektir. Tek yapması gereken başkalarını değil, Prandelli'yi dinlemesidir" dedi.

Haberin Devamı