Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aysal'dan transfer itirafı

Aysal'dan transfer itirafı

Başkan Ünal Aysal, Galatasaray’ın transfer çalışmaları hakkında konuştu.

Aysal'dan transfer itirafı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal transfer çalışmalarını değerlendirdi. "Eskişehirspor'lu Tarık Çamdal ve Arsenal'in genç golcüsü Joel Campbell transferlerinde sona yaklaşıldı mı" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Başkan Aysal, "Şu anda önceliğimiz elimizde olan ve hocanın kadrosuna giremeyen oyuncularımızı kiraya vermek. Önceliğimizi bunlara verdik. Transfer bizim için şimdilik ikinci planda" ifadelerini kullandı.

Aysal, İngiliz basınının iddialarının aksine, Arsenal'in Kosta Rikalı golcüsü Campbell için teşebbüslerinin henüz olmadığını da belirtti. "Kadromuzdaki yabancılardan eksilme olmadan yenisini almamız zor" diye konuştu.

“TARIK’IN BONSERViSi ÇOK YÜKSEK”

Sağ bek için Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Tarık Çamdal'ın bonservisinin yüksek olduğunu kaydeden Aysal, bu transferin şimdilik zor olduğunu ima etti. Bilindiği gibi Kırmızı-Beyazlılar Tarık için 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Aslan ise 23 yaşındaki başarılı futbolcuya karşılık Es-Es'e 4 milyon euro nakit, biri bonservisiyle diğeri de kiralık olmak üzere 2 futbolcu önerdi. Kırmızı-Siyahlıların Tarık’ta indirime gitmeleri halinde transferin kısa sürede çözüleceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

(Bugün)