Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Şikeciyle ne işim olur'

'Şikeciyle ne işim olur'

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya şampiy10 aracılığıyla yanıt verdi:

'Şikeciyle ne işim olur'

GÜN geçmiyor ki G.Saray ve F.Bahçe yönetimleri arasında yeni bir polemik çıkmasın... Perşembe günü sarı-kırmızıların başkan Ünal Aysal'ın GSTV aracılığıyla yaptığı, "Bazı kulüp yöneticilerinin sporda devam eden kötü davranışları G.Saray'ın tasvip etmediği şekilde devam ediyor. Bu davranışlara karşı tutumumuzu kulüp taraftarlarını karşı karşıya getirmeden yapmamız gerek. Kulüplerin bunu yöneticileri arasında iletişimle çözmesi gerek. Ben 3 yıldır aynı şeyleri tekrarlıyorum. Taraftarlar ve kulüpler dostluk mesajlarına devam etmelidir. Buna biz G.Saray için katkı yapmaya devam edeceğiz" sözlerine dün ilk önce F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu FBTV'den cevap verdi.
USLU, "Dostuz deyip dost olmamak daha yanlış. İnşallah yönetimler değişir, yine eskisi gibi hem rakibimiz hem de dostumuz olur G.Saray Kulübü" şeklinde konuştu.
'TÜRKÇE ANLAMIYOR'
DAHA sonra telefonla ulaştığımız G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Uslu'ya cevap hakkını kullanarak şunları söyledi: "Mahmut Uslu beni yine anlamamış. Benim dediğim açık. Ben diyorum ki 2 kulübün taraftarları dost olsun olay çıkmasın. 2 yönetim dost olsun demiyorum. Çünkü benim onlarla dost olma ihtimalim yok. Bunlar şikeye bulaşmış şaibeli isimler. Benim şikeciyle ne işim olur ki. Ama ne zaman ki bu şaibeli yönetim görevden gider yerine de temiz bir yönetim gelir o zaman G.Saray'la F.Bahçe arasında bir dostluk köprüsü kurmak için biz elimizden geleni yaparız."
YİNE dün Uslu'nun Aysal'ı kast ederek, "Sayın başkan, herhalde Belçikalı olduğu için Türkçe'sinin tam karşılığını bilmiyor. Dostluk, kötü günde insanlara sahip çıkmak demektir" şeklindeki açıklamasına sarı-kırmızılıların 1 numarası şu yanıtı verdi: "Uslu bana Belçikalı demiş ama kendisi de Türkçe anlamıyor."
'Podolski, Prandelli'nin önceliği değil'
TRANSFER sorularımıza da yanıt veren G.Saray Başkanı Ünal Aysal şunları söyledi: "Arsenal'in Alman forveti Lukas Podolski'yi ben çok istiyorum ama teknik direktörümüz Cesare Prandelli'nin öncelikli isimlerinden biri değil. Biz 1 yabancı forvet ve 1 de yabancı defans oyuncusu için görüşmelerimizi sürdüyororuz ama isim açıklayamam. Çünkü bu isimler duyulunca 500 bin-1 milyon euro arasında oyuncuların fiyatları yükseliyor. Her 2 ismi de 1 hafta içinde zaten açıklayacağız."

Haberin Devamı

MAHMUT USLU NE DEDİ?

Haberin Devamı