Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aysal - Polat yarışı!

Aysal - Polat yarışı!

G.Saray'da başkanlık için Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat adaylık başvurusu yaparken listeleri ise kafaları karıştırıyor.

Aysal - Polat yarışı!

G.SARAY'DA başkan adaylığı için başvurular dün sona ererken Duygun Yarsuvat da seçime gireceğini açıklayıp başvuruda bulundu. Eski başkanlardan Alp Yalman seçimli genel kurul öncesinde ilk aday olarak ortaya çıkarken dün de sarı-kırmızılı camianın yakından tanıdığı isimlerden Duygun Yarsuvat da yarışa girme kararı aldı.

BİR dönem yöneticilik yapan ve divan başkanlığı görevini de üstlenen Yarsuvat, G.Saray Üniversitesi'nde rektörlük yaptı. 17 Ekim'de çoğunluk sağlanamaması halinde 25 Ekim'de gerçekleştirilecek olan seçimde yarışacak adaylar için renk seçimi ise 13 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

BAŞKAN Aysal'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından kollar sıvanırken Aysal'ın ekibinden bazı isimlerin Yarsuvat'ın listesinde seçime gireceği öğrenildi. Mevcut yönetimden Mete İkiz ve Ebru Köksal'ın yanı sıra Aysal'la ilk dönemde yönetici olarak çalışan ve kararı merakla beklenen Abdurrahim Albayrak da Yarsuvat'ın listesinde seçime girecek.

6 BİN 736 ÜYE GELEBİLİR

Yalman'ın listesinde ise eski başkan Polat döneminde yöneticilik yapan iki etkili isim de bulunuyor. Polat'ın yol arkadaşlarından Işın Çelebi ve Taner Aşkın da Yalman'ın listesinden yönetime talip olurken toplam 6 bin 736 kişinin oy kullanabilme imkanı bulunan seçimde iki aday ve ekipleri yönetim için yarışacak.

Haberin Devamı

ADAYLAR RESMEN DİVAN’DA

G.SARAY'DA yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul için adaylar dün başvurularını yaptı. TT Arena'da düzenlenen basın toplantısında divan kurulu başkanı İrfan Aktar açıklamalarda bulundu.

Aktar iki değerli G.Saraylı'nın aday olduğunu belirterek "Tüzüğümüz gereği, önerilen üyelerimizin sicil ve kıdem kontrollerinin yapılması gerek. Ayrıca şimdiye kadar almış oldukları göreve mani cezalar varsa kontrol edilecek ve divan başkanlığı bildirisi yayınlayacağız.

RENK SEÇİMİ 13 EKİM’DE

ŞUBAT ayı sonuna kadar yıllık aidatını yatıran ve oy kullanılabilecek genel kurul üyesi sayısı 6 bin 736. Seçim için 13 Ekim'de başkan adaylarının renk seçimi yapacak" dedi.