Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Zirveye Qarizması yeter!

Zirveye Qarizması yeter!

Beşiktaş, Portekizli yıldızının şov yaptığı maçta Alanya'yı farklı geçti, liderliği Başakşehir'den devraldı.

Zirveye Qarizması yeter!

Quaresma’nın 13. dakikada adrese teslim ortasını Cenk ağlara gönderirken 39’da Babel, Alanya savunmasını yerle bir edip Beşiktaş’a ‘Merhaba’ dedi. Gecenin yıldızı Q7, 48’de penaltıdan 3 yaptı, 54’te Love beyaz noktadan farkı 2’ye indirdi ama Quaresma’nın asistinde 73’te Marcelo perdeyi kapattı.

ALANYASPOR deplasmanına liderlik için çıktı Beşiktaş ve istediğini de aldı… Daha ilk dakikadan itibaren galibiyet için iradesini ortaya koydu Kartal. İlk 5 dakikada 5 korner attı, golü ise 13’te buldu.

OĞUZHAN’IN sağ kanada yolladığı uzun pası alan Quaresma içeri ortasını yaptı, kafayı vuran Cenk skoru 1-0 yaptı.

39’da ise yeni transfer Babel sahneye çıktı. Belinde ağrısı olan Cenk’in yerine giren Tolgay’ın derin pasında önce kaleciyi, sonra da savunmayı yatıran Hollandalı, neredeyse boş kaleye topu yuvarladı.

48’DE ise elle oynama sonrası kazanılan penaltıda topun başına geçen Quaresma fileleri havalandırdı ve skoru 3-0’a getirdi. Vagner Love 54’te farkı 2’ye indirdi.

DUSKO TOSIC DİREĞE TAKILDI

BU gol sonrası strese giren Kartal 62 ve 63’te 2 pozisyon verdi rakibine. Ancak önce Emre Akbaba ardından da Gurerrier kafayla topu dışarı yollayınca sorun yaşanmadı.

Haberin Devamı

73’TE ise siyah-beyazlıları rahatlatan gol geldi. Ricardo Quaresma’nın kullandığı kornere kafayı vuran Marcelo skoru 4-1 yaptı.

84TE ise Tosic’le direğe takılan Kartal buna rağmen 3 puanı alıp 2. haftada kaybettiği liderlik koltuğunu 2. yarının ilk haftasında geri almayı başardı.