Gazete Vatan Logo
Galatasaray Serdar Aziz'den flaş açıklama: Terim'den özür...

Serdar Aziz'den flaş açıklama: Terim'den özür...

TRT Spor yayınına bağlanan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Serdar Aziz'in "Fatih Hoca ile bir araya gelmeden menajerimle hiçbir kulüple görüşmemesini istedim." dediğini belirtti.

Serdar Aziz'den flaş açıklama: Terim'den özür...

Galatasaray'da kadroda istenmediği iddia edilen Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar TRT Spor canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Serdar Aziz ile olan görüşmesini anlatan menajer Canatar, "Bana gelip 'Fatih hoca ile ile görüşmeden hiçbir kulüple görüşmemeni senden rica ediyorum. Farkında olmadan böyle bir karar aldıracak büyük bir hata yaptıysam Fatih hocadan özür dilemek benim gücüme gitmez. Ben Fatih Hoca ile görüşeyim, ondan sonra değerlendirmesi yaparız' dedi. Serdar'ın üzerinde Fatih Terim'in büyük emeği var. Daha önce de Galatasaray'dayken Serdar'ı takımda görmek isteyen Fatih Hoca'dır."

Haluk Canatar konuşmasını "Biz hocaya nezaketsizlik yapamayız, onu da rencide etmemeliyiz. Biz bugüne dek hocadan saygısızlık görmedik. Futbolcularla olan ilişkilerinde her zaman pozitiftir, babacan bir insan. Ben Serdar'la konuşmadan hamle yapamazdım." sözleriyle tamamladı.