Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aziz için Aslan da devrede

Aziz için Aslan da devrede

F.Bahçe ile Trabzonspor'un ilgilendiği Bursasporlu sol beke G.Saray da talip oldu.

Aziz için Aslan da devrede

Asamoah ve Santon’dan olumlu sonuç çıkmazsa sarı-kırmızılılar 5 gol atan ve Maicon ile birlikte ligin en golcü savunmacısı olan Aziz Behich’e yönelecek. Cimbom’un diğer hedefi ise Fransız Patrice Evra...

SÜPER Lig’de 4 Ocak’ta başlayacak ara transfer döneminde sol bekteki sıkıntısını gidermekte kararlı olan G.Saray’da, Fatih Terim’in listesindeki isimler yavaş yavaş netleşiyor. 1 numaralı adayı Juventus’lu Kwadwo Asamoah olan, Inter’li Davide Santon ile de ilgilenen sarı-kırmızılıların bir diğer alternatifi ise Süper Lig’den; Bursasporlu Aziz Behich ve bonsvrisi elinde olan Patrice Evra...

ADI bu sezon ilk olarak F.Bahçe ile anılan Aziz Behich’i, Trabzonspor da gündeme aldı. Sarı-lacivertliler Hasan Ali ve İsmail Köybaşı’nın yetersiz kalması, bordo-mavililer, Emmanuel Mas’ın ayrılma ihtimaline karşılık kadrosunu Türk asıllı Avustralyalı futbolcuyla takviye etmek istiyor.

FRANSIZ EVRA LİSTEDE

G.Saray’ın hedefi, takımda düşünmediği Donk, Tarık Çamdal, Emrah Başsan isimleri takasta kullanmak. Bu sezon ligde 5 kez ağları sarsan ve Maicon ile birlikte en golcü savunmacı olan ve 1.5 yıl daha mukavelesi bulunan 27 yaşındaki futbolcuya ilişkin Cimbom’un tavrı Asamoah ve Santon’dan gelecek yanıtlara göre şekillenecek.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızı ekibin radarındaki diğer sol bek ise son olarak Marsilya’da forma giyen Patrice Evra. 36 yaşındaki Fransız, taraftara tekme attığı için 30 Haziran 2018’e dek UEFA organizasyonlarından men edilmişti.