Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan Ahmet Hakan'a cevap

Aziz Yıldırım'dan Ahmet Hakan'a cevap

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesinde kendisiyle ilgili "FETÖ’nün zulmüne maruz kalmış Aziz Yıldırım’ın, rakibi Ali Koç’tan FETÖ’cü çıkarmaya çalışması..." şeklindeki yorumuyla ilgili Fenerbahce.org'dan bir açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım'dan Ahmet Hakan'a cevap

Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamadan açıklamada şöyle denildi:

Türkiye’de FETÖ tarafından kurulan kumpasların en büyüklerinden birine maruz kalmış FETÖ mağduru bir insan olarak, ne Ali Koç’a ne de başka birine benzer bir zulmü layık gördüğümün Ahmet Hakan tarafından düşünülmesi hatta buna ihtimal verilmesi bile bana hakarettir.

FETÖ zalimi ile şahsım arasında benzetme kuran Sayın Ahmet Hakan yazdığının ne anlama geldiğini bir kere daha düşünmeli, akıl ve izan dışı benzetmesini düzeltmelidir.

Ahmet Hakan’ın yaptığı, Türkiye’de ne yazık ki bir çok gazetecinin düştüğü durum gibi, tek taraflı gazetecilik anlayışıdır. Ahmet Hakan, bu yazıyı kaleme almadan önce, ahlaklı ve dürüst gazetecilik prensipleri gereği, bizlerin de görüşünü almalıydı.

Bu konuya, bu akşam katılacağım TRT Spor yayınında detaylı bir şekilde cevap vereceğim. Kendisinin bu yayını dikkatlice takip etmesini tavsiye ederim.