Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan coşturan müdahale!

Aziz Yıldırım'dan coşturan müdahale!

Antalya maçı sonrası takımdaki sıkıntıları farkeden Başkan Samandıra'ya gitti. Futbolcularla özel bir toplantı yapıp sıkıntılarını dinledi, akşamında ise Persie ile özel görüştü. Hollandalı rahatladı, dün 11'e girdi ve muhteşem oynadı.

Aziz Yıldırım'dan coşturan müdahale!

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; 3 maç sonra 11’e dönen ve performansı ile galibiyetin mimarlarından olan Robin van Persie’nin Antalya maçındaki mutsuzluğundan dünkü muhteşem performansına uzanan yolunda Aziz Yıldırım’ın dokunuşunun olduğu ortaya çaktı.

Antalyaspor maçında oyuncuların rehaveti, sıkıntıları ve soyunma odasında Van Persie’nin mutsuzluğunu çok net bir şekilde göstermesi bir takım sorunları da beraberinde getirmişti. Hollandalı yıldız oynamamaktan dolayı çok sıkıntılıydı. Bunu artık çok daha açık bir şekilde gösteriyordu. Pazartesi günü Samandıra’ya giden başkan Aziz Yıldırım duruma el koydu

PERSIE’NiN EŞİ DE KATILDI

Bu kara bulutları Vitor Pereira’nın dağıtmakta zorlanacağını düşünen Başkan Aziz Yıldırım, futbolcularla bir toplantı yaptı. Toplantıda da Van Persie’nin mutsuzluğunu gören Yıldırım, Hollandalı ile eşini akşam yemeğe davet etti ve tüm sorunlarını dinledi. Sıkıntıları dinleyen Yıldırım bu görüşmeden sonra Hollandalı yıldızı rahatlattı ve takımın belki de en büyük sorunu o akşam sona erdi. Van Persie rahatladı, sorunun çözülmesi futboluna da yansıdı.

Haberin Devamı