Gazete Vatan Logo
Futbol Aziz Yıldırım'dan flaş karar!

Aziz Yıldırım'dan flaş karar!

Yaklaşan kongre öncesinde başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere şu anda yönetimde olan ve daha önce görev alan bir çok isim toplamda 13 milyon dolarlık alacaklarını hibe edecek.

Aziz Yıldırım'dan flaş karar!

Fenerbahçe iyiden iyiye kongre havasına girmeye başladı... Kurban Bayramı'nın bitmesiyle birlikte Sarı-Lacivertli kulüpte müthiş bir hareketlilik yaşanıyor.

Özellikle bu hareketlilik önceki gün en güçlü adaylardan biri olarak görülen Mehmet Ali Aydınlar'ın resmen bu durumu açıklamasıyla birlikte en üst seviyeye çıktı. Aydınlar'ın adaylığı sonrasında gözler başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak adaylığını yeniden koyacağına yüzde yüz gözüyle bakılıyor.

Bu gelişmeler ışığında Aziz Yıldırım'ın yanı sıra şu andaki ve daha önceki yönetimlerde görev alan bir çok ismin önemli bir girişimde bulunacakları öğrenildi.

Buna göre Fenerbahçe Spor Kulübü'nün borçlarının içinde yer alan şahıs alacakları bölümünde bulunan 13 milyon dolarlık bölümü kongre öncesinde alacaklı olan yöneticiler tarafından hibe edileceği öğrenildi. Başta başkan Aziz Yıldırım 5 milyon Dolar'lık alacağından vazgeçerken Nihat Özdemir 4 milyon Dolar, Ali Koç 3 Milyon Dolar, İskender Zülfiyari de 1 milyon Dolar'lık alacaklarından vazgeçecek.

Bu isimlerin yanı sıra Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Mithat Yenigün, İlhan Ekşioğlu ve Semih Özsoy gibi isimlerin de alacaklarını hibe edip kulübün bu borç yükünü tamamen ortadan kaldırılacak.

İLK HAMLE ÖZDEMİR'DEN

Yöneticilerin hibe yarışına ilk startı eski başkan vekili Nihat Özdemir'in vereceği öğrenildi. Yaklaşık 4 milyon Dolar alacağı olan Özdemir ilk hamleyi yapıp bu hafta sonuna kadar hibe makbuzunu kulüpten alacak. Diğer yöneticilerin de peyderpey alacaklarıyla ilgili hibe evraklarını alacaklar.

"KARARIMIZ HAFTAYA"

Mehmet Ali Aydınlar'ın adaylığını resmen açıklamasını Aziz Yıldırım'ın statda yapılan fotoğraf çekimi sırasında öğrendiği ortaya çıktı. Başkan Yıldırım'ın kendisine bu haberi ileten yöneticilere, “Akşamki toplantımızda bu durumu görüşürüz” dediği ancak toplantıda da, “Bizim adaylığımız ve rakiplerimiz ile ilgili olarak önümüzdeki hafta salı günü yapacağımız toplantıda net kararımızı veririz” dediği öğrenildi. Bu arada Yıldırım dün akşam Todori'de kongre üyelerine bir yemek verdi.

(Habertürk)

Haberin Devamı