Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan oyunculara! "Formanın hakkını verin"

Aziz Yıldırım'dan oyunculara! "Formanın hakkını verin"

Başkan Yıldırım ve yöneticiler, takımla bir araya geldi. İlk olarak Aykut Kocaman’a yönelik bir konuşma yapan Yıldırım, “Her zaman yanındayım, yanında olmaya devam edeceğim” dedi. Aziz Yıldırım, futbolculara ise, “Birlik olun, kenetlenin. O zaman taraftar da arkanızda olur. Yeter ki siz bütün gücünüzü ve forma aşkınızı sahaya yansıtın” nasihatında bulundu.

Aziz Yıldırım'dan oyunculara! "Formanın hakkını verin"

Aykut Kocaman’ın istifadan geri adım atmasının ardından başkan ve yönetimin tesislere çıkarma yaparak takımla bir araya gelmesi bekleniyordu. Milli takıma giden oyuncuların tamamının geri dönmesinin ardından, beklenen dev zirve dünkü antrenman öncesinde gerçekleşti. Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Ali Yıldırım, Önder Fırat ve Ozan Balaban, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı.

‘Kenetlenmemiz lazım’

Başkan Yıldırım, ilk olarak Aykut Kocaman’a yönelik konuşarak, “Sen çok iyi bir Fenerbahçelisin. Osmanlıspor maçından sonra duygusal anlar yaşadın ve ‘gereğini yapacağım’ söyleminde bulundun. Bu ifade bile Fenerbahçe’yi ne kadar çok düşündüğünün göstergesi. Ancak Fenerbahçeli olmak çok farklı bir şeydir. Böyle günlerde kenetlenmek lazım. Ben senin her zaman yanındayım ve olmaya da devam edeceğim” dedi.

‘Puan farkı önemsiz’

Aziz Yıldırım’ın sonraki konuşması, futbolculara yönelik oldu. Başkan, “Büyük bir camianın parçası olduğunuzu bilmelisiniz. Rakiplerinizle aranızdaki puan farkı önemli değil. Sizin kalitenizdeki oyuncular bu farkı kapatıp, şampiyonluk yarışına ortak olup, sezonu 4. yıldızla kapatır. Şimdi birlik olun, kenetlenin. O zaman taraftar da arkanızda olur. Yeter ki siz bütün gücünüzü ve forma aşkınızı sahaya yansıtın. Sivasspor maçı ile birlikte yeni bir sayfa açacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

(Fanatik)