Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın 18 yıl önceki hali

Aziz Yıldırım'ın 18 yıl önceki hali

Fenerbahçe'nin başında 18. yılını kutlayan Aziz Başkan'ı geçen yıllar çok yıprattı.

Aziz Yıldırım'ın 18 yıl önceki hali

Fenerbahçe'ye başkan seçildiği 15 Şubat 1998'den bu yana aralıksız olarak görevde kalan Aziz Yıldırım, 18 yıllık başkanlık sürecinde takımın son hafta şampiyonluğu kaybettiği de oldu. 3 Temmuz sürecinden sonra 1 yıl cezaevinde kaldığı da oldu.

Sarı-laciverlileri tesisleşmede çağ atlatan Yıldırm, neredeyse her sezon başka bir teknik adamla çalışmasından dolayı sürekli eleştirildi. Ancak "istifa" söylemleri geride bıraktığımız günlerde oldukça arttı.

Aziz Yıldırım'dan, istifa etmesi gerektiğini söyleyen eski başkanlardan Ali Şen'e de sert bir cevap geldi.

"ALİ ŞEN BURADAN KONUŞSUN"

Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayı Toplantısıda Ali Şen'in; "Tribünler de Aziz Yıldırım'dan koptu. Fenerbahçe taraftarı ve bütün camia, bir kişinin gelip göreve talip olmasını, 'Ben buradayım, merak etmeyin.' demesini bekliyor. Herkesin ve bizim gönlümüzdeki isim Ali Koç'tur." sözlerine "Ali Şen'e de söylüyorum, bundan sonra konuşmak istiyorsa buraya gelsin, burada konuşsun. Bir loca almayanlar, 'Hediye et' diyenler Fenerbahçe hakkında fetva veremez.'' diye cevap vermişti.

Haberin Devamı

"BAŞKAN ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarının ardından Ali Şen dün akşam spor programlarına bağlanarak; "Aziz Yıldırım onursal başkanlığa ihtiyacım yok diyor ama başkanlığa aday olmak isteyen varsa gelsin kürsüye çıksın diyor. Benim başkan adaylığım söz konusu değil. Ben görüşümü sundum. Şu an camianın istediği başkan adayı Ali Koç. Takımda işler iyi gitmiyorsa bu üzücüdür. Taraftarın istifaya davet etmesi hoş değil. Büyük kulüplerde bu durum hoş değil." diye konuştu.

(Kralspor)