Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım’ın en büyük hayali!

Aziz Yıldırım’ın en büyük hayali!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kolay olmadığını biliyor ama gurbetçi yıldız Mesut Özil için her türlü imkanı zorluyor.

Aziz Yıldırım’ın en büyük hayali!

Fenerbahçe’nin Mesut Özil aşkı bitmek bilmiyor… Aziz Yıldırım’ın Schalke forması giydiği günden bu yana imza attırmak istediği gurbetçi yıldız için girişimler devam ediyor. Bu sezon Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve yeni yıla zirvede giren Arsenal’in başarısında büyük rol oynayan Türk asıllı yıldızı takımından kopartmak imkânsız gibi… Ancak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurmayı planlayan Aziz Yıldırım, Mesut’u kadroya katmak için her türlü imkanı seferber etmiş durumda…

MENAJERİ TEKLİFİ DOĞRULADI

Kariyerinde Schalke, Werder Bremen ve Real Madrid formaları giyen Alman Milli Takımı 11’inin değişmezleri arasında yer alan Mesut Özil’in Türkiye temsilcisi olan Erkut Söğüt, yaptığı açıklamayla Kanarya’nın bu futbolcuya olan ilgisini doğrulamış “Evet bize teklif geldi ancak sezon sonunda görüşeceğimizi bildirdik” ifadesini kullanmıştı. Bu sezon 3 gol atıp, 16 asist yaparak müthiş bir performansın altına imza atan 27 yaşındaki yıldız, şu anki formuyla Premier Lig’in en efektif futbolcusu olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

(Amkspor)