Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım karışmıyor

Aziz Yıldırım karışmıyor

F.Bahçe yönetimi Caner konusundaki idari ve teknik kararların tamamını İsmail Kartal'a bıraktı.

Aziz Yıldırım karışmıyor

Fenerbahçe'de gözler Bursaspor maçında oyundan alındığı için hocası İsmail Kartal'a tepki gösteren Caner Erkin'in üzerinde… Merak edilen tek konu, milli futbolcunun Eskişehirspor maçında 11'de olup olmayacağı. F.Bahçe yönetimi Caner konusundaki idari ve teknik kararların tamamını İsmail Kartal'a bıraktı. Yönetim kurulu toplantısında, "Caner hatasının farkına varıp özür diledi. İsmail Hoca da olayı kendi içinde çözeceklerini dile getirdi. Disiplin talimatındaki otomatik para cezası dışında bir karar vermeyelim. Oynatıp oynatmama kararı hocada olsun" görüşü öne çıktı.

YANAL'A 'SALİH'İ OYNAT' DEMİŞTİ

Başkan Aziz Yıldırım'ın da Kartal'ın işine karışmama konusunda hassas olduğu ve "Zaten herkes, hocanın işine karıştığımı düşünüyor. Böyle bir olayın içinde olmam. Ben sadece bir kişiye, bir oyuncuyu oynatması için baskı yaptım. O da beni dinlemedi. Oynatmayınca gencecik oyuncuyu göndermek zorunda kaldık" dedi. Başkan geçen sezon Ersun Yanal'dan Salih'i oynatmasını istemiş ancak Yanal genç yıldıza fazla şans vermeyince Salih, Roma'nın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

İMZAYI AT KOMBİNENİ AL

Fenerbahçe Kulübü, G.Birliği maçındaki kötü tezahürat nedeniyle Maraton Üst H Bloktaki 443 kişinin kombinesini iptal etmiş, bu kişiler Rize maçında kapıda kalmıştı. Sarı-lacivertli yönetim bu kararından geri adım atıp, mağdur olan kişilere kombinelerini geri verme kararı aldı. Bu kombinelerin dağıtımına başlandı. Ancak kombine sahiplerine kartlar verilmeden önce 12 maddelik bir taahhütname imzatılıyor. 5. maddedeki "F.Bahçe taraftarı olarak örnek şekilde davranmayı, kulübün, sporcuların ve teknik adamların manevi şahsiyetini rencide edecek eylem ve söylemlerde bulunmamayı taahhüt ederim" sözü dikkat çekiyor.

HASAN ALİ YÜZDE 51

F.Bahçe'de Caner düşük istatistikleri nedeniyle İsmail Kartal'ın radarına takılmış, G.Birliği maçında bu yüzden yedek kalmıştı. Bursa maçındaki performansı ve davranışı sonrası ise Eskişehir'e karşı oynama ihtimali düştü. Kartal, sezon başından bu yana sıkı çalışan ve yedek kaldığı için hiç şikayet etmeyen Hasan Ali'yi Eskişehir maçında 11'de sahaya sürmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

(Sabah)