Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım resti çekti!

Aziz Yıldırım resti çekti!

Başkan Yıldırım'ın, İnter ile prensip anlaşması yapan Caner ve Beşiktaş ile flört eden Gökhan Gönül'le ilgili olarak "Şampiyon olamadılar. İsteyen, istediği yere gider" restini çektiği öğrenildi.

Aziz Yıldırım resti çekti!

2007'de o zamanki adıyla Oftaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül'ün, daha önce kendisine imza parası sözü verilmesine rağmen tutulmadığını gerekçe göstererek yeni mukavele için bu ücreti istediği bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın kimseye imza parası vermeyi düşünmediği, bu nedenle Gökhan Gönül'ün isteğini de veto ettiği vurgulandı.

Gökhan Gönül'ün geçtiğimiz günlerde Bebek'te menajer Ahmet Bulut ve Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya geldikleri ve el sıkıştıkları da öğrenildi. Gökhan Gönül'ün bu prensip anlaşmasına rağmen "Ben çocukken Beşiktaşlı'ydım. Ancak Fenerbahçe'de isim yaptım. Bu yüzden kulübümde kalmak için son ana kadar bekleyeceğim" dediği de ifade edildi.

Bu arada Teknik Direktör Perreira'nın da 26 Mayıs'taki kupa finalinde alınacak sonuç ne olursa olsun görevine son verileceği bildirildi.

(Express Gazete)