Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ba'nın aklı fikri Beşiktaş'ta

Ba'nın aklı fikri Beşiktaş'ta

“Kendimi formda hissediyorum. Bu yıl yine Beşiktaş şampiyon olur. Ben de Beşiktaş’la anlaşmak için elimden geleni yapacağım. Transfer süreci uzadıkça daha çok strese giriyorum.”

Ba'nın aklı fikri Beşiktaş'ta

Siyah beyazlı ekiple yeniden anlaşmak istediğini açıklayan 32 yaşındaki Senegalli yıldız, 3 gün önce geldiği Bodrum’da rahat bir tatil yapabilmek adına kaldığı otelin bir koyunu ailesi için kapattı.

GÜNDÜZLERİ kumsalda eşi ve üç çocuğu ile dinlenip eğlenen Demba Ba, akşam saatlerinde antrenman yapıyor. Ailesinin rahatı için kaldığı lüks otelin bir koyunu localarıyla birlikte kiralayan tecrübeli futbolcu, dün kumsalda eşi ve çocuklarıyla birlikte güneşlenip iskeleden denize girdi. Akşam saatlerinde eşi ve çocuklarını plajda bırakarak özel antrenörü ile birlikte Bodrum Belediyespor’un sahasına giderek 1 saat 40 dakika antrenman yapan Demba Ba sürat ve çabukluk çalıştı.

FİKRET ORMAN’LA GÖRÜŞECEK

BEŞİKTAŞ ile yeniden sözleşme imzalamak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu belirten Demba Ba “Bodrum’da çok iyi bir tatil geçiriyorum. Kendimi formda hissediyorum. Bu yıl ligde yine Beşiktaş şampiyon olur. Ben de Beşiktaş’la anlaşmak için elimden geleni yapacağım. Transfer süreci uzadıkça daha çok strese gİriyorum” değerlendirmesinde bulundu..

Haberin Devamı

2 gün daha Bodrum’da tatiline devam ettikten sonra kaldıktan sonra İstanbul’a gidecek olan Demba Ba’nın Bodrum’dan ayrılmadan önce nce Gündoğan’daki otelinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la bir araya geleceği iddia edildi.