Gazete Vatan Logo
Galatasaray Badou Ndiaye'den transfer açıklaması!

Badou Ndiaye'den transfer açıklaması!

Galatasaray’ın lig ve kupa zaferlerinde performansıyla öne çıkan isimlerden Badou Ndiaye geleceğiyle ilgili sürpriz bir açıklama yaptı. Bonservisi Stoke City’de olan Senegalli, “Dürüst olmak gerekirse, bu konuya bir cevap veremem. Açıkçası zamanla belli olacak, bilmiyorum gerçekten” dedi.

Badou Ndiaye'den transfer açıklaması!

Galatasaray ile lig ve kupada şampiyon olan Badou Ndiaye, ülkesi Senegal’de özel bir röportaj verdi. Tecrübeli orta saha, geleceğiyle alakalı flaş açıklamalar yaptı. Galatasaray’da kiralık oynamasıyla ilgili bir soruya yanıt veren Ndiaye, gelecekte ne olacağini bilmediğini söyledi.

Yıldız oyuncu, “Dürüst olmak gerekirse, bu konuya bir cevap veremem. Açıkçası bu konuda çok da bir baskı hissetmiyorum. Şimdi önümde Afrika Uluslar Kupası var. Kısa bir süre içinde başlayacak, o nedenle kupaya odaklandım. Kupa sonrası gelecek sezon hangi kulüpte oynarım göreceğiz. Neler olacak göreceğiz, açıkçası zamanla belli olacak, bilmiyorum gerçekten” dedi.

Galatasaray’da kazandıkları çifte kupa zaferine de değinen Ndiaye, “Türkiye’de de anlattım. Türkiye’de gerçekten baskı çok. Sürekli limitlerin üstünde olmanız gerekli. Ben bu yükü kaldırabildim. Ancak size olan sevgi de çok güzel. Biz bu zaferleri kazanırken takım olarak karakter gösterdik. 8 puan geriden geldik. İnandık, şartlarla mücadele ettik ve sonunda gurur duyduk. Şükürler olsun şampiyon olduk” diye konuştu.

Haberin Devamı

Vatandaşı ve takım arkadaşı Mbaye Diagne’nin 30 gol atmasının çok önemli olduğunu bildiren Senegalli, “Mbaye Diagne iyi bir forvet. Topla her an her şeyi yapar, gol atar. Bir sezonda 30 gol atmak şansla açıklanamaz. Bana göre büyük bir performans ve çok çalışmanın ürünü. Çok iyi bir iş çıkardı. Her forvet onun yaptığını yapamaz. Sezon sonunda rekorlar kırdı, kupalar kazandı” ifadelerini kullandı.

(Skorer)