Gazete Vatan Logo
Galatasaray Badou Ndiaye için geri sayım!

Badou Ndiaye için geri sayım!

Stoke City ve Senegalli futbolcu ile anlaşıldı. Kalan bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından transfer açıklanacak.

Badou Ndiaye için geri sayım!

Galatasaray, 16 milyon euro'ya Stoke City'ye sattığı Badou Ndiaye'ye yeniden kavuşuyor. Premier League'te küme düşen Stoke, Championship'te oynamak istemeyen Senegalli oyuncuyu, sarı-kırmızılı takıma göndermeyi kabul etti. İngilizler, Galatasaray'ın ısrarlı tavrı ve Ndiaye'nin bastırması sonucu geri adım atarken transfere nokta konulması için küçük prosedürler kaldı. İngilizlerin bugün gerekli evrakları göndermesiyle transferin tamamlanması bekleniyor. Evrakların gelmesiyle Galatasaray transferi resmen açıklayacak. Bodau Ndiaye'nin Alanyaspor karşılaşmasında kadrodaki yerini alması amaçlanıyor.

BU SEZON NE YAPTI?

Badou Ndiaye devre arasının son günlerinde transfer olduğu Stoke City'de 13 maça çıkarken bu maçların hepsine ilk 11'de başladı ve iki gol atarken bir de asist yapabildi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu sezonun ilk yarısında Galatasaray'da çıktığı 17 lig maçında ise 1 gol atıp 3 de asist yapmıştı

TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİ

Yeniden İstanbul'da forma giymek isteyen Badou Ndiaye, Galatasaray'a dönebilmek için 4 kulübün teklifine 'Hayır' dedi. İmzası an meselesi olan Senegalli, Bournemouth, Wolverhampton, Sevilla ve Marsilya'dan gelen transfer tekliflerini elinin tersiyle itti ve yarım sezon önce çıkardığı sarıkırmızılı formayı giymek istediğini ifade etti. Şampiyonlar Ligi de kararında etkili oldu. (Fotomaç)

Haberin Devamı