Gazete Vatan Logo
Futbol Bakan Kasapoğlu açıkladı: Süper Lig ve Play-Off...

Bakan Kasapoğlu açıkladı: Süper Lig ve Play-Off...

Corona virüsü salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında Türkiye'de spor tamamen durmuştu. Bu gelişmenin ardından futbolseverlerin aklında tek bir soru var: Süper Lig'in akıbeti ne olacak? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gündeme dair son dakika açıklamalarda bulundu.

Bakan Kasapoğlu açıkladı: Süper Lig ve Play-Off...

Corona virüsü salgınının ülkemizde etkisini göstermeye başlamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının corona virüsü salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verildiğini açıklamıştı. Türkiye'de futbol dururken, ligler tescil edilecek mi? Ligler devam mı edecek? Play-Off sistemi mi gelecek? soruları gündemi her geçen gün meşgul etmeye devam ediyor.

Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. En sağlıklı kararın alınacağını vurgulayan Kasapoğlu, "En önemli konu Bilim Kurulu'nun. Bu konudaki çalışmaları, yönlendirmeleri ve sağlıkla ilgili gereklilik durumları önümüzü görmemizi sağlayacak. Bunlara göre en sağlıklı kararlar alınacaktır" dedi.

Jermain Defoe'nin Wolves ağlarına attığı müthiş gol

Bakan Kasapoğlu açıkladı: Süper Lig ve Play-Off...