Gazete Vatan Logo
Futbol Bakan Kasapoğlu ve TFF Başkanı Demirören tribünde

Bakan Kasapoğlu ve TFF Başkanı Demirören tribünde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Kupa maçını tribünden takip etti. Süper Kupa maçında ilk kez Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) uygulandı.

Bakan Kasapoğlu ve TFF Başkanı Demirören tribünde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Kupa maçını bir arada izledi.

Konya Stadı'nda oynanan Süper Kupa karşılaşmasını; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel. Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve yardımcısı Tayfur Havutçu da maçı izleyenler arasında yer aldı.

AKHİSARSPOR İLK KEZ SÜPER KUPA'DA

Süper Kupa'da daha önce 8 kez final oynayan Galatasaray, bunların 5'ini kazanarak kupaları müzesine götürmeyi başardı. Akhisarspor ise tarihinde ilk kez Süper Kupa'da oynadı. Sarı kırmızılılar halen Süper Kupa'yı en fazla kazanan takım durumunda.

İLK KEZ 'VAR' SİSTEMİ UYGULANDI

Galatasaray ve Akhisarspor arasında oynanacak Süper Kupa maçında ilk kez Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) uygulandı.

BASIN MENSUPLARI DA İLGİ GÖSTERDİ

Süper Kupa'ya basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Ulusal ve yerel olmak üzere yaklaşık 200 basın mensubunun karşılaşmayı takip ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

TAKIM KAPTANLARI KUPALARLA SAHAYA ÇIKTI

Takım kaptanları Fernando Muslera ve Bilal Kısa, sahaya geçen sezon kazandıkları şampiyonluk ve Ziraat Türkiye Kupası ile çıktı. Kaptanlar seremoni öncesi kazandıkları kupaları Süper Kupa'nın yanına koydu.