Gazete Vatan Logo
Ziraat Türkiye Kupası Bakanlar 6222 için bir araya geliyor

Bakanlar 6222 için bir araya geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı, Adalet Bakanı,İçişleri Bakanı ile Spor Genel Müdürü, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı, ilgili Federasyon Başkanlarının katılacağı bir toplantı 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi hakkında konuşulacak.

Bakanlar 6222 için bir araya geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın koordinasyonunda, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Spor Genel Müdürü, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı, ilgili Federasyon Başkanlarının katılacağı bir toplantı gerçekleştirilecek.

Toplantıda, 2017 – 2018 sezonunda 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi hakkında kanunun uygulanması ve müsabakaların düzen ve huzur içerisinde yapılmasını sağlanması konuları ele alınacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda 10 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek toplantı ile 2017 – 2018 sezonu öncesinde 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi hakkında kanunun uygulanması ve müsabakaların düzen ve huzur içerisinde yapılmasını sağlanması konuları masaya yatırılacak.

Toplantı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın ev sahipliğinde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla Bakanlık Merkez Binası’nda saat 09.00’da gerçekleştirilecek. Toplantıya, Spor Genel Müdürü, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı, Futbol Federasyonu, Basketbol Federasyonu, Voleybol Federasyon ve Hentbol Federasyonu Başkanları da katılacak.

Haberin Devamı

Toplantıda, 2017 - 2018 sezonunda 6222 sayılı kanunun ve uygulama yönetmeliğinin etkin bir şekilde uygulanmasının sağlanması, müsabakaların düzen ve huzur içerisinde yapılmasının sağlanması konuları ele alınacak.