Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bakın Podolski nerede görüntülendi!..

Bakın Podolski nerede görüntülendi!..

Podolski ile İstanbul ve Galatasaray üzerine röportaj yapan Alman gazetesi Express, okuyucularına Türkiye üzerine konsept sundu. Futbolcunun İstanbul sokaklarında gezmesi, kahvehanede oturması ve semt berberinde sohbete katılması fotoğraflandı.

Bakın Podolski nerede görüntülendi!..

Galatasaray’ın yıldızı Lukas Podolski, Almanya’da Express gazetesiyle İstanbul’da farklı ve özel bir röportaj gerçekleştirdi. Tecrübeli futbolcunun İstanbul’a olan ilgisinden dolayı röportajın şehrin sokaklarında ve insanlarla iç içe yapılması istendi. ‘Dünya Şampiyonu’nun İstanbul’daki yaşamı’ başlıklı röportajda 31 yaşındaki yıldız, geldiği ilk günden itibaren yaşadığı her şeyi anlattı.

Japonya’ya gitme hazırlığında olan Podolski, “Londra ve Milano’dan sonra İstanbul da hayatımdaki en önemli 3. nokta oldu” diyerek söze başladı. Bir berber ve kıraathanede gerçekleşen röportaj esnasında Alman futbolcu, Galatasaray ve İstanbul’da nasıl bu kadar benimsendiği şöyle tarif etti:

“İstanbul çok etkileyici. İstanbul’da keyif alıyorum. Burada insanları ve kültürü çok seviyorum. Sürekli insanlarla beraber olmaya çalışıyorum. Az da olsa hepsiyle Türkçe konuşmaya çabalıyorum. Geldiğimden beri asla olumsuz bir durumla karşılaşmadım.”

Boğaziçi’ne yakın oturduğunu anlatan Podolski, İstanbul boğazının büyüleyici olduğunu belirtip, “Uyandığımda denizi görmek harika. İnsanın yaşam kalitesini artırıyor. Deniz olan bir şehirde yaşamak çok mutlu ediyor” yorumunu yaptı.
İstanbul ve Türkiye’de artık son günlerini yaşadığını belirten Alman futbolcu, Japonya’ya gidecek olmanın kendini heyecanlandırdığını kaydetti.
Almanya Milli Takımı ile efsane isimler arasına giren Lukas Podolski, vedaya hazırlanıyor. 130. kez milli formayı giyecek olan Podolski, yarın İngiltere’ye karşı özel maçta sahada olacak. Dortmund’da oynanacak maç TSİ 22.45’te oynanacak.
(Fanatik)

Haberin Devamı