Gazete Vatan Logo
Alanyaspor Bakkal: Cisse Süper Lig'e damga vurur

Bakkal: Cisse Süper Lig'e damga vurur

Alanyaspor'un hocası Mesut Bakkal, Kasımpaşa maçında 2 gol atan Papiss Cisse’ye övgü yağdırdı: “Çok kaliteli ve kariyerli bir oyuncu. İnanıyorum ki bu sezon lige damgasını vuracaktır”

Bakkal: Cisse Süper Lig'e damga vurur

Kasımpaşa’yı mağlup edip üst üste 3. galibiyetine imza atan Alanyaspor’da yüzler gülüyor. Özellikle transfer son günlerinde Çin’in Shandong takımından kadroya katılan Papiss Cisse’nin performansı, teknik heyeti fazlasıyla sevindirdi.

Kasımpaşa maçında 2 golle galibiyeti getiren Senegalli oyuncuya hocası Mesut Bakkal övgü yağdırdı. Bakkal, “Cisse çok kaliteli ve kariyerli bir oyuncu. İnanıyorum ki bu sezon lige damgasını vuracaktır. Uyum problemini aştıkça, performansı da artacak” dedi. Kendileri için 6-0 kaybettikleri Galatasaray maçının milat olduğuna vurgu yapan Bakkal, “O maçtan sonra 6-7 futbolcuya ulaşan bir rotasyon söz konusu oldu. Son 3 maçın hepsinde hak ederek kazandık. İyi futbol oynadık” ifadesini kullandı.

‘Bu bize yetmez’

Tecrübeli hoca, “3’te 3 yapmak önemli. Ama bu yetmez. Daha iyi olmalıyız. Galip geliyoruz diye arkamıza yaslanırsak, darmadağın oluruz. Bu ligde herkes birbirini yenebiliyor. İç saha deplasman fark etmiyor. Disiplinli bir şekilde oynamaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

(Fanatik)