Gazete Vatan Logo
Futbol Bakkal'dan transfer yasağı yorumu

Bakkal'dan transfer yasağı yorumu

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal: "En iyi transfer geçen sezonun kadrosunu korumak" dedi.

Bakkal'dan transfer yasağı yorumu

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Ocak ayına kadar transfer yapamayacak olmalarının dezavantaj olmadığını belirterek, "En iyi transfer geçen sezon ki kadroyu korumaktır. Lige huzurlu başlarsınız, çünkü herkes ne yaptığını bilir. Transferde para harcamadığınız için ödemeler zamanında yapılır" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu yeni sezon hazırlıkları için Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa girdi. 15 günlük Bolu kampı için Green Park Otel'e gelen 24 kişilik kafile günde çift antrenmanla çalışmalara başladı. Kampa milli takımlarda olan Khalili, Pedriel ve Nakoulma katılmadı. Alt yapıdan oyuncuların da katıldığı kampta futbolcular el topu oynarken, neşeli anlar yaşandı. Antrenmanda oyuncular Mesut Bakkal nezaretinde daha sonra açma germe hareketleri yaptılar.

Kısa süre önce anlaşmış olduğu Mersin İdmanyurdu ile kamp programına başladığını belirten Bakkal, "Geçen yıl takımın ortaya koyduğu futbol Mersin'e gelmemi sağladı. İyi bir takım olduğu için, coşkulu bir takım olduğu için geldim. Ben de coşkulu bir adamım, hırslı bir insanım. Taraftarı olan bir spor kentinde olacağım için mutluyum. Takım olarak yeni yeni toparlanıyoruz ve çok çalışmamız gerekiyor. Yabancı futbolcular, uzakta olanlar yeni aramıza katılmaya başladılar. 7 Temmuz'dan sonra tam takım olarak çalışmaya başlayacağız. İnşallah bu çalışmanın semeresini lige yansıtırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ocak ayına kulübün transfer yapmasının yasak olduğunu hatırlatan Bakkal, şöyle devam etti:

"Bunu bazıları dezavantaj gibi görebilir ama en iyi transfer geçen sezonki kadroyu korumaktır. Lige huzurlu başlarsınız çünkü herkes ne yaptığını bilir. Transferde para harcamadığınız için ödemeler zamanında yapılır, içerisini mutlu edersiniz ve başarının en temelinden biri budur. Çok tecrübeli oyuncularım var. Onlar da gerekeni yapacaktır"