Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Bakkal: Kazanmayı hak eden bir Sivasspor takımı var

Bakkal: Kazanmayı hak eden bir Sivasspor takımı var

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, ligde sahalarında oynayacakları Bursaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Bakkal: Kazanmayı hak  eden bir Sivasspor takımı var

Bakkal, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

Bu arada A2 takımıyla hazırlık maçı yaptıklarını ve futbolcuların maç eksiğini giderdiğini ifade eden Bakkal, lige odaklandıklarını kaydetti.

Bursaspor maçına iyi hazırlandıklarını ve hazırlıkların sürdüğünü aktaran Bakkal, "Zor haftalar, artık iyi oyunumuzu galibiyetle süslememiz gerekiyor. İşin zorunu geçtiğimizi düşünüyorum, iyi oynamayı başaran, pozisyon üreten bir takım var. Bu ortamda devam edeceğiz. Artık içerideki Bursaspor maçıyla ve bundan sonraki maçlarda kazanma adına her şeyi yapan bir takım olacak." dedi.

Sivasspor'un 118 kilometreyle ligin en fazla koşan takımı olduğuna dikkati çeken Bakkal, iyi ve üretken futbol oynadıklarını, yakaladığı pozisyonları kaçıran oyuncuları destekleyeceklerini ve pozitif düşünerek bu pozisyonları gole çevirmelerini isteyeceklerini dile getirdi.

Pozitif futbolun devam etmesiyle maç kazanacaklarını vurgulayan Bakkal, "Taraftarı maça bekliyoruz, gelsinler beraber kazanalım. Kazanmayı hak eden bir Sivasspor takımı var. Bu şekilde devam edip bundan sonraki maçların hepsine talibiz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Antrenman

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Top kontrolü ve pas çalışmasıyla süren idmanda sakatlıkları nedeniyle Mehdi Taouil ve Djakaridja Kone takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan futbolculardan John Boye, Joan Oumari ve Beykan Şimşek ile izinli Hasan Kabze katılmadı.