Gazete Vatan Logo
Futbol Balıkesir'de hedef üç puan

Balıkesir'de hedef üç puan

Beşiktaş'a karşı galibiyeti bulunmayan Balıkesirspor, hafta sonu ağırlayacağı rakibinden 3 puan almanın planlarını yapıyor.

Balıkesir'de hedef üç puan

1975-1976 sezonunda o dönemki adıyla 1. Lig'de yer alan Balıkesirspor, sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile yaptığı maçı 1-0 kaybederken, sahasında 1-1 berabere kaldı. Balıkesirspor'un Beşiktaş'a karşı tarihteki tek golünü yine gol kralı Özer Umdu attı.

O sezonda sahasında 4 büyüklere yenilmeyen Balıkesirspor, 39 yıl sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de önceki hafta Galatasaray'ı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

4 büyüklerden ilkini mağlup eden kırmızı-beyazlılar, şimdi de daha önce 2 kez karşılaştığı Beşiktaş'ı gözüne kestirdi. Güçlü rakibine karşı galibiyeti bulunmayan Balıkesirspor, taraftarının desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a 39 yıl önce olduğu gibi sahalarında yine 3 puan vermeyeceklerini belirterek, siyah-beyazlı ekibi yenmek için ellerinden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.

Sahalarında taraftarın desteğiyle iyi oyun ortaya koyduklarını dile getiren Aktürk, taraftarlarına bayram hediyesi vermek istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı