Gazete Vatan Logo
Futbol Balıkesir'de Vargas çılgınlığı

Balıkesir'de Vargas çılgınlığı

Balıkesirspor, Venezuelalı orta saha Vargas'ı kente getirdi, yüzlerce taraftar yeri göğü inletti.

Balıkesir'de Vargas çılgınlığı

Belçika'nın Anderlecht takımından anlaşmaya varılan 28 yaşındaki futbolcu dün gece 23.30'da Balıkesir'e geldi. Sosyal medya kanalıyla örgütlenen kırmızı-beyazlı taraftar, Vargas'ı Özel İdare İş Merkezi önünde meşaleler ve "Avrupa'ya götür bizi" tezahüratıyla karşıladı. Yıldız orta saha, yaşanan izdiham nedeniyle dakikalarca araçtan çıkamadı.

Balıkesirspor forması giyerek taraftarı selamlayan Vargas, "Taraftarların gösterdiği ilgiden çok memnunum.Çok şaşırdım. Bu ilgiye karşılık vermek istiyorum" dedi. Yıldız futbolcuya Antrenör Deniz Kolgu ve Sierra Leoneli Jabbie de eşlik etti. Önemli bir transfer gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tuna Aktürk, "Değerli bir ismi Balıkesir'e getirdik. Şehrimize ve takımımıza ayrı hava katacak" diye konuştu. Daha önce Caracas, Club Brugge, Anderlecht formaları da giyen, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi deneyimi yaşayan futbolcunun transferi Venezuela'da da haber oldu.

13. TRANSFER

Venezuelalı futbolcu Vargas, Bal-Kes'in Süper Lig'e çıktıktan sonra 13. dış transferi oldu. Balıkesirspor daha önce Manisaspor'dan Bülent, Murat, Eray, Bucaspor'dan Okan, Şanlıurfaspor'dan Abdülhamit, Trabzonspor'dan Alanzinho, Galatasaray'dan Sercan Yıldırım, Ankaraspor'dan Gökhan Ünal, Gençlerbirliği'nden Kulusic, Braga'dan Coelho ve Boşnak file bekçisi Hasagic'i kadroya kattı, Sivasspor'dan geçen sezon kiralanan Uğur'u aldı.

Haberin Devamı