Gazete Vatan Logo
Futbol Balıkesirspor'a 2 yabancı daha!

Balıkesirspor'a 2 yabancı daha!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Balıkesirspor'da hazırlıklar başladı.

Balıkesirspor'a 2 yabancı daha!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Balıkesirspor'da hazırlıklar başladı.

Balıkesir Atatürk Stadyumu'ndaki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, ilk devrenin son iki maçında kaybettikleri 3 puanı, Akhisar Belediyespor karşısında telafi etmek istediklerini söyledi.

Antalya'da yaptıkları hazırlık döneminden memnun olduğunu vurgulayan Özdeş, "Takımın oyun disiplininden memnunum. İlk yarının son iki maçında güzel oynadık ancak son dakika golleriyle toplamda 3 puan kaybettik. Devreye girerken 15 puanımız olması gerekiyordu. Bu 3 puanı telafi edeceğimize inanıyorum" dedi.

Yönetimin, istediği transferleri yaptığını belirten Özdeş, 2. devrede daha nitelikli bir Balıkesirspor'un olacağını ifade etti.

Takıma yeni katılan ve katılacak olan oyuncuların, ligde kalmak yolunda önemli transferler olduğunu kaydeden Özdeş, şunları kaydetti:

"Takıma 2 yabancı oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Bu oyuncularla da görüşmelerimiz sürüyor. İlk yarıda 5 oyuncu ile yollarımızı ayırdık, 5 oyuncuyla da takımı güçlendirme yoluna gittik. Alacağımız oyuncuların takıma katkı sağlaması gerekiyor. Kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum, istediğimiz oyuncuları aldı."

Haberin Devamı

Özdeş, takımla antrenmanlara katılan Ermin Zec'in belgeleri gelir gelmez imzaların atılacağını sözlerine ekledi.