Gazete Vatan Logo
Futbol Balıkesirspor başkanından hodrimeydan!

Balıkesirspor başkanından hodrimeydan!

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, önceki akşam taraftarların yaptığı protesto yürüyüşüyle ilgili, "Hodri meydan, benim benzinliğim olduğunu iddia edenler beni ve eşimin sülalesini incelesinler, bir şey bulup ispatlasınlar, o gün başkanlıktan istifa ederim" dedi.

Balıkesirspor başkanından hodrimeydan!

Aktürk, Balıkesirspor tesislerinde 4 futbolcu için düzenlenen imza töreninin ardından gazetecilerin protesto yürüyüşüyle ilgili sorularını yanıtladı.

Protesto etmenin, toplumdaki en doğal demokratik haklardan biri olduğunu kaydeden Aktürk, "Bunun kişilik haklarına saldırı olmadan yapılması daha güzel olurdu. Arkadaşlar iddia ediyorlar, yok benzinlikti, şuydu, buydu diye. Benim benzinliğim olduğunu iddia edenler beni ve eşimin sülalesini incelesinler, bir şey bulup ispatlasınlar, o gün Balıkesirspor başkanlığından istifa ederim" diye konuştu.

Aldığı arabanın cip değil 91 bin lira değerinde bir otomobil olduğunu söylen Aktürk, 16 yıldır inşaat mühendisliği yaptığını ve böyle bir araba almasının normal olduğunu belirtti.

Otomobilin faturasını isteyen kişiyle paylaşabileceğini ifade eden Aktürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Otomobilin 47 bin lirası geçen yıl ödemeli, 44 bin lirası bu yıl ödemeli toplam 91 bin lira. Çok açık ve net söyledim; sadece kendimi değil bütün sülalemi araştırsınlar. Gündemimizde kongre yok. Mahkemenin vereceği karara göre hareket edeceğiz. Süper Lig'e çıkmak için bir takım kuruyoruz, inşallah bunu da başaracağız. Taraftarımızla birlikte yeniden Süper Lig'e çıkacağız."

Haberin Devamı