Gazete Vatan Logo
Galatasaray Balotelli çıkarması

Balotelli çıkarması

Aslan’da artık transferin 1 numaralı gündemi Mario Balotelli... Futbol direktörü Cenk Ergün’ün, son Avrupa seferinde İtalyan yıldızın menaceri Mino Raiola ile görüştüğü, Sarı-Kırmızılılar’ın işi bitirmek için Fransa’ya bir çıkarma daha yapacağı öne sürüldü.

Balotelli çıkarması

Galatasaray’da Mario Balotelli seferberliği... Sarı- Kırmızılılar’ın transfer gündeminde 1 numaraya yerleşen 26 yaşındaki futbolcunun menaceri Mino Raiola ile Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün, son Avrupa seferinde bir araya geldiği öğrenildi.

Nice kulübü ile sözleşmesi bitecek olan İtalyan golcü hakkında maliyet araştırması yapan Galatasaray Yönetimi, Fransa’ya bir çıkarma daha yaparak daha somut adımlar atmaya hazırlanıyor. Nice’ten ayrılmaya karar veren Balotelli, tüm teklifleri değerlendirmeye almış durumda. Galatasaray cephesi de bu durumu fırsata çevirip, bonservis bedeli ödemeden 3.5 milyon Euro seviyesinde bir yıllık ücret karşılığında işi bitirmenin peşinde.

Fransa’da kendine geldi

Avrupa futbolunun asi çocuğu Balotelli, sürekli skandallarla gündeme gelse de, bu sezon Fransa’da toparlanmayı başardı. 21 lig maçında 14 gol atan İtalyan yıldız, yeniden birçok kulübü peşine taktı. Disiplinsiz tavırları transfer sürecinde kulüpler açısından endişe yaratsa da, Sarı- Kırmızılı yöneticiler arasında yetenekleri, güçlü fiziği ve bitirici vuruşlarıyla Balotelli’nin Galatasaray’da iyi iş çıkaracağı görüşü hakim.

Haberin Devamı

(Fanatik)