Gazete Vatan Logo
Galatasaray Balotelli İstanbul'da iddiası! Gerçek ortaya çıktı...

Balotelli İstanbul'da iddiası! Gerçek ortaya çıktı...

İtalyan golcü Mario Balotelli'nin gizlice İstanbul'a geldiği iddia edildi.

Balotelli İstanbul'da iddiası! Gerçek ortaya çıktı...

Balotelli'nin gizlice bir otele yerleştirildiği ve 3 büyüklerden biriyle pazarlık masasına oturacağı haberi, bomba etkisi yarattı....

Takvim'de yer alan habere göre; Forvet arayışında olan Galatasaray'ın golcü futbolcu Balotelli'yi dün gece gizlice İstanbul'a getirdiği iddia edildi. Sezon başında Gomis'in ayrılığı sonrası gol yollarında büyük sorunlar yaşayan Galatasaray, takımdaki bir diğer forvet konumunda olan Eren Derdiyok'tan da beklenen performansı alamadı.

Eren Derdiyok ile devre arasında yolları ayırma kararı alan Galatasaray forvet hattına iki isim transferi gerçekleştirmek için harekete geçti. Gündemini uzun bir süre meşgul eden Alan Carvalho isminde henüz mutlu sona ulaşamayan sarı kırmızlı ekip rotasını İtalyan forvet Mario Balotelli'ye çevirdi.

Sosyal medyada Mario Balotelli'nin İstanbul'da olduğu iddia edildi. Galatasaray ekibinin 28 yaşındaki forveti dün gece İstanbul'a getirdiği net olarak konuşuluyor. Havalimanından özel bir araçla Maslak'ta bir otele yerleştirilen Mario Balotelli'nin burada sarı kırmızılı yöneticiler ile bir dizi görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Ayrıca Mario Balotelli'nin Instagram profil fotoğrafında Aslan görseli kullanmasıyla bu iddia Galatasaray taraftarı arasında heyecana neden oldu.

Öte yandan Balotelli'nin fotoğrafındaki takılar ile son hikayelerindeki takımların birbiriyle uyuştuğu da bir başka iddia...

Gerçeği, Balotelli'nin paylaşımı ortaya çıkardı
Bu iddialar sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırmışken, yıldız futbolcudan gelen paylaşım gerçeği ortaya çıkardı. Balotelli sosyal medya hesabından Brescia'da olduğunu gösteren bir paylaşımda bulundu. İtalyan yıldız paylaşımında 'Evim güzel evim. Bir günlük dinlenmenin ardından yarın geri dönüş' ifadelerini yer verdi. Golcü futbolcu ise sonraki paylaşımında antrenman yaparken çekilen videosunu paylaştı.